Bli kund


Butik eller webbutik

Har du en fysisk butik eller webbutik och önskar sälja något eller några av våra varumärken?
Roligt att höra! Välkommen att registrera dig för ett B2B-konto direkt här på sidan. Skicka gärna samtidigt ett mail till oss på info@babynord.se och berätta om butiken, ert koncept etc. Vi återkommer oftast inom ett par timmar under kontorstid med bekräftelse samt ett mail med inloggningsinformation.

Föredrar du att göra dina inköp via Faire? Vårt eget märke Summerville organic finns på Faire. Välkommen att handla via denna länk: Summerville organic på Faire

Föredrar du att göra dina inköp via Ankorstore? Vårt eget märke Summerville organic finns på Ankorstore. Välkommen att handla via denna länk: Summerville organic på Ankorstore och lägg in kod LIFT-AAWAWLRK för bästa erbjudande. 

Frågor? Tveka inte att slå oss en signal på 0176-28 46 00 eller maila oss på info@babynord.se.

Verksamhet
Förskola, MVC, BVC, förlossnings-, neonatal- eller BB-avdelning eller dylikt och intresserad av att köpa in produkter?  Kontakta Louise på 0176-28 46 00 eller louise@babynord.se och berätta vad ni är intresserade av och vi återkommer med information och priser.

Bärcoach/bärkonsult
Certifierad bärcoach/bärkonsult och intresserad av att köpa in demoprodukter? Maila louise@babynord.se och berätta vad du är intresserade av och vi återkommer med priser.

Kontakt
Välkommen att kontakta oss på:
info@babynord.se
Tel 0176-28 46 00

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.