Rebael

Rebael är ett danskt varumärke med nappar tillverkade i naturgummi som är helt giftfria. Matcha varje outfit med en napp från Rebael!

Renare och hållbarare nappar
Napparna från Rebael görs i ren naturgummi, helt utan tillsatta kemikalier, för att vara det bästa och säkraste valet på marknaden. Den rena naturgummin som används gör att Rebael nappar måste torka längre under produktionsprocessen än nappar där kemikalier tillsätts för att korta naturgummits torktid. Den längre produktionsprocessen ger en högre kvalitet och helt rena och kemikaliefria nappar.

Längre livslängd och säkrare nappar
Sugdelen i naturgummi på Rebael nappar har doppats fler gånger än andra liknande nappar för att vara starkare och mer hållbar. Det innebär att Rebael nappar håller längre och inte missfärgas på samma sätt som många andra nappar kan göra.  Det ger varje napp längre livslängd och gör dem till en säkrare produkt.

Närproducerat - Made in Denmark
Rebael nappar tillverkas i sin helhet i Danmark. Anläggningen är medicinskt certifierad och napparna är tillverkade i enlighet med bestämmelserna i EN 1400. Att långväga transporter minimeras och produkterna produceras nära är en bonus.

Trött på billiga nappar som inte håller?
Som grundarna till Rebael säger: “We got tired of low-quality boring pacifiers!” Därför bestämde de sig för att slå ihop sina erfarenheter från babybranschens nappförsäljning, med lärdomar om kunders krav, vanliga problem och brister i befintliga nappar, med kompetens från kemtek-industrin och plasttillverkning i yttersta världsklass. Resultatet blev Rebael – för att föräldrar vill ha kemikaliefria, hållbara och säkra nappar i skandinavisk design. 

Se alla produkter från Rebael

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.